KUSH DUHET TË KËRKOHET PËR DORËZIMIN E RENDIT?

95% e porosive janë dorëzuar brenda 5 deri në 7 ditë pune. Sidoqoftë, për shkak të kushteve të motit, ditëve joproduktive dhe festave, si dhe faktorëve të tjerë që nuk varen nga ne, dorëzimi mund të shtyhet për 1 deri 2 ditë pune.

KONTAKT NR

24 orë
mbështesë ushqimin në Facebook
Mbrojtje për çdo blerës

Nëse keni ndonjë pyetje, ju lutem mos ngurroni të na kontaktoni