-38%

Dhëmbët zbardh

25.65  15.95 

SHITJE VITI
*Çmimet shkojnë kur kohëmatës godet zero*

Dhëmbët zbardhues me sistemin WhiteSmile është një metodë inovative që transmeton procedurat e zbardhjes nga zyra dentare në shtëpi. Përbërësi aktiv i sistemit është 10% peroksid karbamid. Është i njëjti përbërës që dentistët përdorin në procedurat e shtrenjta të zbardhjes. Përbërësi ka një efekt të fortë zbardhues antibakterial. Sistemi Whitelight përmban të gjithë procedurën lazer avantazhet nanormalnata beleenje prishja, e cila është gjithashtu efektive me çmim më të kapshëm, pamja tërheqëse dhe të lehtë për t’u përdorur.

Pastruar nga:

  • cigare
  • verë
  • kafe
  • Paketa përfshin 5 lloje të ndryshme të pastrimit.
Dorëzimi

Dorëzimi Standard: 2.00 €

  • Mund të zgjasë deri në 5 ditë