-42%

Dush me ujë të papërshkueshëm nga uji

35.00  20.45 

SHITJE VITI
*Çmimet shkojnë kur kohëmatës godet zero*

Përkëdhel trupin tuaj me një dush masazh i papërshkueshëm nga uji!

Ju nuk keni nevojë të shpenzoni mijëra më shumë në masazhet luksoze! Kthejeni banjën tuaj në një përvojë spa të pabesueshme! Sistemi i masazhit pastron butësisht, masazhet dhe exfoliates lëkurën dhe e lë atë të shëndetshme me një shkëlqim të shkëlqyer. Pajisje të ndryshueshme rrotulluese mund të përdoren së bashku me produktet e trupit tuaj të preferuar! Dora e gjatë e bën të lehtë për të arritur mbrapa ose këmbët tuaja. Përmban butonin e rregullimit të shpejtësisë.

Aksesorët e përfshirë:

  • Shtesë për mikrodermabrasion
  • Sfungjer neto
  • Pajisje për larjen e ujit
  • Shtesa për masazh
  • Guri për këmbë
  • 3 bateri të dorës duhet të punojnë!
Dorëzimi

Dorëzimi Standard: 2.00 €

  • Mund të zgjasë deri në 5 ditë