-39%

HD Vision – korniza palosshme

25.60  15.50 

SHITJE VITI
*Çmimet shkojnë kur kohëmatës godet zero*
  • Gota me definicion të lartë që mbivendosen.
  • Tani do të duken më të pastra, më të qarta dhe më të mprehta në sajë të syzeve HD.
  • Dizajni inovativ i kornizës mundëson mbivendosjen e mjedisit dhe anën.
  • Syzet janë shumë të këndshëm dhe i mbledhin ato edhe në xhepin e këmishës suaj. Syzet ofrojnë cilësi të lartë optike dhe UV 400 mbrojtje.
  • Mbroni ato nga të gjitha anët, dhe ju mund t’i vishni ato në syza për shikim.
  • Ato ulin ndjeshëm reflektimet, dhe rrisin ngjyrën dhe qartësinë e shikimit.
Dorëzimi

Dorëzimi Standard: 2.00 €

  • Mund të zgjasë deri në 5 ditë