-78%

HD Vision syze të ditës dhe të natës (2 çifte)

55.00  11.95 

SHITJE VITI
*Çmimet shkojnë kur kohëmatës godet zero*

Mbroni sytë me stil!

HD Vision Wraparounds ju lejon të shihni atë të qartë dhe të qartë – ashtu si në një televizor me definicion të lartë.

  • Mbroni ato nga të gjitha anët, dhe ju mund t’i vishni ato në syza për shikim.
  • Nëse ju përziheni, lexoni ose luani sport, këto syze unike ju japin një eksperiencë të re.
  • Ata rrisin shikimin e përditshëm dhe të natës, dhe ju nuk do të vëreni se i mbani ato për shkak të dritës, kornizës afatgjatë.
  • Ato ulin ndjeshëm reflektimet, dhe rrisin ngjyrën dhe qartësinë e shikimit.
  • Ato ofrojnë mbrojtje 100% ndaj rrezet UV dhe lentet speciale ndihmojnë në zvogëlimin e ndikimit të dritave të jashtme.
  • Syzet e ditës janë perfekte për mbrojtjen nga rrezet e dëmshme të diellit, dhe ankthet kanë lente të verdhë anti-reflektive që zvogëlojnë mungesën e mjeteve të tjera
Dorëzimi

Dorëzimi Standard: 2.00 €

  • Mund të zgjasë deri në 5 ditë