-49%

Mini kompjuter (Mini PC)

85.00  42.95 

SHITJE VITI
*Çmimet shkojnë kur kohëmatës godet zero*
 • Sistemi operativ: Windows, Linux
 • CPU: CPU ARM926EJ 533MHz
 • RAM: 64MB
 • Mbështetje për shfaqje: max. 1280 x 1024
 • Fuqia: Input – 100-240V, 50 / 60Hz; output – 5V / 2A
 • LAN 10/100 MB / s
 • Priza: 1 x port RJ-45 LAN; 3 x bazat USB 2.0; 1 x DC dhe prizë; 2 x jahte audio
 • Nuk kërkohet hard disk (HDD).
 • Kërkesat e konfigurimit të ulët (mbi PIV / 256 MB RAM).
 • UPS nuk kërkohet.
 • Mirëmbajtja e lehtë e softuerit.
 • Bëni televizorin tuaj SMART!
Kategoria
Dorëzimi

Dorëzimi Standard: 2.00 €

 • Mund të zgjasë deri në 5 ditë