-40%

Pasqyra shtesë të pasme

26.50  15.90 

SHITJE VITI
*Çmimet shkojnë kur kohëmatës godet zero*
  • Pasqyrat e pasme të pasqyruara rrisin ndjeshëm fushën e shikimit dhe zbulojnë automjetet “e fshehura” në pikat e vdekura!
  • Dizajni konveks me kënd të gjerë që ju lejon të shihni tre korsi të trafikut
  • Menjëherë eliminon rrezikun e njollave të vdekura
  • Me faktin se fusha e shikimit është rritur ndjeshëm, ngasja është shumë më e sigurt për ju dhe për shoqëruesit tuaj!
  • Lehtëson parkimin në vende të ngushta
  • Ajo është montuar në pasqyra ekzistuese, pa mjete shtesë
  • Është e lehtë të përshtateni sipas dëshirave tuaja
  • Ndërtim afatgjatë për jetë të gjatë shërbimi
Dorëzimi

Dorëzimi Standard: 2.00 €

  • Mund të zgjasë deri në 5 ditë