-36%

Pastrues dritaresh

12.55  7.99 

SHITJE VITI
*Çmimet shkojnë kur kohëmatës godet zero*

Dritaret gomë është e gjatë dhe produkt multifunksionale, perfekte për pastrimin e sipërfaqeve të qelqit të tilla si dritare, pasqyra, qelqi jashtë dyerve, pllaka dhe si.

  • Duke përdorur dorezën ergonomike dhe të rrumbullakët, përdorimi është i rehatshëm dhe i përshtatshëm.
  • Në njërën anë është e butë, praruar pjesë për pastrim efektiv, dhe gome të tjera buzë e cila është e mjaftueshme për të mos dëmtojë sipërfaqe kur pastrimi e butë.
  • Thjesht shtypni butonin për të larë ujin në sipërfaqe dhe fshij.
  • Për njollat ​​e verifikuara, mund të shtoni një përzierje të ujit dhe sapunit të lëngët në rezervuarin e ujit.
Kategoritë: ,
Dorëzimi

Dorëzimi Standard: 3.00 €

  • Mund të zgjasë deri në 5 ditë