-49%

Prerës shumëfuncional profesional

35.00  17.99 

SHITJE VITI
*Çmimet shkojnë kur kohëmatës godet zero*

Shkurtimet shumëfunksionale shkurtojnë kohën e nevojshme për prerjen e ushqimit. Do t’ju bëjë profesionistë në kuzhinë me saktësinë e saj ekstreme kur të copëtoni. Prisni fruta, perime, djathë ose ndonjë ushqim tjetër në çdo formë duke përdorur këtë kapak shumëfunksional. E bërë me materiale të qëndrueshme, kapaku do ta lehtësojë punën tuaj të përditshme në kuzhinë. Trajtuar lehtë dhe në mënyrë të sigurtë dhe kompaktësia e saj siguron ruajtje të lehtë në kuzhinë. Blades janë bërë prej çeliku inox, janë tepër të sakta dhe kryejnë prerje me vetëm një lëvizje.

Pajisje:

  • Bazat për të copëtuar
  • Enë transparente (kapaciteti 1500 ml)
  • mbulesë
  • Shtojca e prerjes (lagjet dhe tetë)
  • Shtim për kube të vogla dhe të mesme
  • Shtesë për kube të mëdha dhe copa të gjata
  • Shtojcën e kasetës
  • Mbajtësit e sigurisë
  • Materialet: Plastike dhe çelik inox
Kategoritë: ,
Dorëzimi

Dorëzimi Standard: 2.00 €

  • Mund të zgjasë deri në 5 ditë