-36%

Syzet e vizionit të natës moderne

26.60  16.90 

SHITJE VITI
*Çmimet shkojnë kur kohëmatës godet zero*
  • Këto xhama polikarbonate janë bërë për t’u përdorur nga mëngjesi në natë, pavarësisht nga kushtet e motit dhe atmosferike që zakonisht e bëjnë të vështirë udhëtimin.
  • Ata janë bërë nga polikarbonat sipas standardeve për syzet e sigurisë dhe pajisje sportive.
  • Shtresa e veçantë e xhamit e bën shpërthimin në mënyrë të konsiderueshme më pak, veçanërisht nëse jeni duke vozitur gjatë natës.
  • Nëse ju përziheni, lexoni ose luani sport, këto syze unike ju japin një eksperiencë të re.
  • Korniza elegante dhe moderne ju lejon të mbani ato kudo dhe në të njëjtën kohë t’ju ofrojë sigurinë më të lartë të vozitjes.
  • Rezistent ndaj ndikimeve dhe dëmtimeve në sajë të polikarbonatit të veçantë të përdorur në prodhim.
  • 100% mbrojtje kundër UVA / UVB.
Dorëzimi

Dorëzimi Standard: 2.00 €

  • Mund të zgjasë deri në 5 ditë