-20%

Trokitje e lehtë

50.25  39.99 

SHITJE VITI
*Çmimet shkojnë kur kohëmatës godet zero*

Rubineti i kullimit është bërë nga plastike ABS dhe çelik inox rezistent ndaj nxehtësisë së lartë. Ideale për kuzhinë, banjo dhe si. Me ndihmën e rubinës së rrjedhës, ju do të merrni ujë të nxehtë në vetëm 3 sekonda.

Specifikimet:

  • Materialet: ABS plastike, çelik inox
  • Rrotullim 360 °
  • Tensioni: 220 V / 50 Hz
  • Fuqia: 2000 W
  • Diametri i lidhësit: G1 / 2 ‘
  • Diametri i bazës: 50 mm
  • Gjatësia e pllakës: 250 mm
  • Lartësia: 180 mm
  • Gjatësia e kabllit: 1.2 m

GARANCIA 6 MUAJ

Kategoritë: ,
Dorëzimi

Dorëzimi Standard: 2.00 €

  • Mund të zgjasë deri në 5 ditë