-43%

Zhbllokimin e tubave te kullimit (Plumber’s Hero)

28.00  16.00 

SHITJE VITI
*Çmimet shkojnë kur kohëmatës godet zero*

Veprim të fuqishëm shpejtë dhe të lehtë pastrimin e tubave pa ndonjë problem të heq pengesat të rënda, pa përdorimin e kimikateve të ashpër, kullon pastër problematike të qarta të gjitha pengesat shpejt kanalizime menjëherë,

  • Heq clogging krijuar nga flokët, yndyrat, ushqim, kafe dhe sapun ka acide të dëmshme ose ngjyra Kjo pajisje përbëhet nga kallaji presion pajisje të gomës që janë vendosur mbi tub.
  • Kallaji aktivizohet, i cili dërgon ajrin nën presion në ikjen, e cila pastaj do të heqë materialin e bllokuar.
  • Me dy koka të zëvendësueshme në pistoni
  • Thjesht shtypni poshtë për të hequr tubat
  • 20 aplikuar në një kanaçe
  • Parfum i freskët prej portokalli
  • Për përdorim në tualete, vaska, dushe, lavabaze dhe kullota
  • Materiali: ABS
Kategoritë: ,
Dorëzimi

Dorëzimi Standard: 2.00 €

  • Mund të zgjasë deri në 5 ditë